iFranko

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

ДОГОВІР ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ ТОВАРІВ

Даний Договір публічної оферти купівлі-продажу товарів є публічним, тобто відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців (фізичної особи, юридичної особи, фізичної особи – підприємця). При згоді з даним Договором, покупець приймає всі умови останнього, у тому числі, але не виключно, щодо порядку оформлення замовлення, оплати товару та доставки товару.

Даний Договір є угодою між фізичною особою-підприємцем Андрусяком Ростиславом Володимировичем (інтернет-магазин «https://ifranko.ua/»), іменованим надалі “Інтернет – магазин” та/або “сайт”, і будь-якою юридичною або фізичною особою, користувачем послуг Інтернет-магазину, яка надалі іменується “Покупець” і визначає умови придбання товарів через сайт Інтернет-магазину.

Дана угода носить характер публічної оферти, є еквівалентом “усної угоди” і відповідно до чинного законодавства України має належну юридичну силу.

1. ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ

Відвідувач сайту – особа, що заходить на Сайт без мети розміщення Замовлення.

Користувач – фізична особа, відвідувач Інтернет-магазину, який бажає розмістити Замовлення на Сайті.

Покупець – Користувач, що розмістив Замовлення на Сайті та прийняв умови даного Договору, тобто публічної оферти Продавця.

Продавець – фізична особа-підприємець Андрусяк Ростислав Володимирович, який діє на підставі запису про проведення державної реєстрації № 21120000000009320 від 25.05.2020 р., здійснює провідне управління сайтом, розміщеним в мережі Інтернет за адресою: https://ifranko.ua/

Інтернет-магазин сайт, створений для ознайомлення Покупця з запропонованими Продавцем Товарами, їх характеристиками та зображеннями, розміщення Покупцем Замовлення та укладення договорів роздрібної купівлі-продажу за допомогою мережі Інтернет, що виключає можливість безпосереднього ознайомлення Покупця з Товаром (дистанційним засобом продажу товару) шляхом погодження з умовами даного Договору публічної оферти.

Сайт – https://ifranko.ua/

Товар – опубліковані на сайті Інтернет-магазину моделі техніки Apple, аксесуари, комплектуючі та супровідні предмети, щодо яких вказана назва, характеристики, ціна та зображення.

Замовлення – рішення Покупця придбати товар шляхом належного розміщення на Сайті запиту на придбання і доставку за вказаною Покупцем адресою.

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Істотний недолік Товару – недолік, який робить неможливим чи недопустимим використання товару відповідно до його цільового призначення, виник з вини виробника (продавця, виконавця), після його усунення проявляється знову з незалежних від споживача причин і при цьому наділений хоча б однією з нижченаведених ознак:

а) він взагалі не може бути усунутий;

б) його усунення потребує понад чотирнадцять календарних днів;

в) він робить товар суттєво іншим, ніж передбачено договором.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1. Даний договір є договором публічної оферти (відповідно до ст. 633, 641 і гл. 54 Цивільного кодексу України), його умови однакові для всіх покупців (фізичної особи, юридичної особи, фізичної особи-підприємця).

2.2. У разі прийняття умов даного Договору, тобто публічної оферти Продавця, Відвідувач/Користувач стає Покупцем.

2.3. Укладаючи Договір, Покупець підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений і згоден з його умовами, а також, в разі, якщо Покупець є фізичною особою, дає дозвіл на обробку Продавцем своїх персональних даних з метою забезпечення виконання умов даного Договору, проведення взаєморозрахунків, отримання рахунків, актів та інших документів.

Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього строку дії Договору, а також протягом необмеженого терміну після закінчення дії останнього. Крім цього, укладенням даного Договору, Покупець підтверджує, що він повідомлений про права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», про цілі та мету збору даних.

Покупець також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Покупця, не змінюючи при цьому мети обробки персональних даних.

Обсяг прав Покупця, як суб’єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» йому відомий і зрозумілий.

3. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

3.1. Продавець зобов’язується передати у власність Покупця Товар, а Покупець зобов’язується оплатити та прийняти Товар на умовах даного Договору.

Даний Договір регулює купівлю-продаж товарів в Інтернет-магазині, у тому числі:

  • добровільний вибір Покупцем товарів в Інтернет-магазині;
  • самостійне оформлення Покупцем замовлення в Інтернет-магазині;
  • оплата Покупцем замовлення, оформленого в Інтернет-магазині, у тому числі шляхом купівлі товарів з застосуванням умов кредитування обраного Покупцем банку;
  • обробка та доставка замовлення Покупцю у власність на умовах даного Договору.

3.2. Даний Договір поширюється на всі види товарів і послуг, представлених в Інтернет-магазині.

4. ПРАВИЛА РОБОТИ З САЙТОМ

4.1. Покупець може переглядати зміст Сайту Інтернет-магазину, оформляти Замовлення, а також користуватися іншими його сервісами.

4.2. Покупець зобов’язується надати дійсну, точну і повну інформацію про себе. Продавець не несе відповідальності за точність і правильність інформації, яку Покупець залишає при здійсненні Замовлення.

4.3. Продавець має право відмовити Покупцеві в оформленні Замовлення, якщо у нього будуть підстави вважати, що Покупець вказав недостовірні дані, а так само за умови несумлінної поведінки (наприклад, порушення умов даної пропозиції (оферти) або ін.).

5. ПОРЯДОК ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ

5.1. Покупець самостійно на Сайті або за допомогою звернення до представника Продавця оформляє Замовлення в Інтернет-магазині, обираючи один з наступних способів:

  • шляхом використання спеціального меню “Кошик” на Сайті;
  • шляхом надсилання повідомлення на електронну пошту Продавця, вказану у меню “Контакти”;
  • в телефонному режимі при спілкуванні з представником Продавця шляхом використання функції зворотного зв’язку “Подзвоніть нам”;
  • в телефонному режимі при спілкуванні з представником Продавця, зателефонувавши за номером телефону, вказаним у меню “Контакти”.

            5.2. Після отримання Замовлення відбувається його формування шляхом підготовки Товару до передачі (надсилання) Покупцю.

            5.3. Грошова сума, що підлягає сплаті за Замовленням відображається в меню “Кошик” на Сайті або повідомляється Покупцю в смс-повідомленні, електронним листом на адресу електронної пошти чи в телефонному режимі, залежно від способу оформлення Замовлення, обраного Покупцем.

            5.4. Після отримання Замовлення Продавцем, Покупцю пропонується сплатити рахунок при отриманні, шляхом онлайн-оплати шляхом вибору одного з доступних способів кредитування: кредит від UKRSIBBANK, легка розстрочка Альфа-Банк, легка розстрочка Monobank (оплата частинами), Monobank (оплата частинами), ПриватБанк (оплата частинами/миттєва розстрочка), повної оплати на банківський рахунок, реквізити якого Продавець надає Покупцю, перерахунку, оплати на сайті через LiqPay (у даному випадку Покупець додатково сплачує комісію еквайрингу у розмірі 2,8%  від вартості Товару), оплати готівковим способом у роздрібному магазині за вказаною Продавцем адресою або оплати авансу у розмірі 1 000 (однієї тисячі) гривень 00 копійок від вартості Товару – у разі оформлення накладеного платежу через Нову пошту, при цьому друга частина вартості Замовлення стягується відповідним поштовим сервісом з Покупця при врученні останньому Товару.

5.4.1. У разі здійснення Покупцем онлайн-оплати шляхом обрання кредитного продукту в одному з вказаних у п.5.4 даного Договору банків, на Покупця може покладатися обов’язок замовлення додаткової послуги Продавця. Перелік кредитних продуктів та послуг, які підлягають обов’язковому замовленню Покупцем при обранні того чи іншого способу онлайн-оплати визначені у додатку 1 до даного Договору. Умови обрання та користування конкретним кредитним продуктом визначаються відповідним банком та містяться на сайті Продавця у меню “Кредит”.

            5.5. У випадку відсутності замовлених Покупцем товарів у Продавця, останній має право виключити такий Товар з Замовлення або скасувати Замовлення шляхом направлення Покупцеві повідомлення на електронну адресу, вказану при оформленні Замовлення, або повідомивши про це Покупця у телефонному режимі.

            5.6. Продавець може відмовити Покупцю в підтвердженні та/або виконанні замовлення в разі виявлення в ньому технічної помилки, пов’язаної з роботою програмного забезпечення на стороні Продавця, або наявності впливу сторонніх сервісів, що в тому числі, але не виключно, стали наслідком неправомірних дій з боку третіх осіб.

6. ПОРЯДОК ЗДІЙСНЕННЯ КУПІВЛІ ТОВАРУ

6.1. Продавець забезпечує наявність на своєму складі Товарів, представлених на Сайті. Зображення товару може незначно відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду Товару, з огляду на особливості колірної передачі різних пристроїв, за допомогою яких переглядається Сайт.

6.2. У разі відсутності замовлених Покупцем Товарів на складі Продавця, останній має право виключити зазначений Товар із Замовлення або анулювати Замовлення, повідомивши про це Покупця шляхом направлення відповідного електронного повідомлення на адресу, зазначену Покупцем при реєстрації, або у телефонному режимі.

6.3. Покупець несе повну відповідальність за надання неправдивих відомостей, що спричинило за собою неможливість належного виконання Продавцем своїх зобов’язань перед Покупцем.

6.4. Після оформлення Замовлення на Сайті Покупцеві надається інформація про передбачувану дату доставки шляхом надсилання електронного повідомлення на адресу, зазначену Покупцем при реєстрації, або по телефону. Менеджер, який обслуговує дане Замовлення, уточнює деталі Замовлення, погоджує спосіб і дату доставки, яка залежить від наявності замовлених Товарів на складі Продавця і часу, необхідного для обробки і доставки Замовлення.

6.5. Очікувана дата доставки передачі Замовлення повідомляється Покупцеві менеджером, обслуговуючим Замовлення, на електронну адресу, вказану при оформленні Замовлення, або у телефонному режимі

7. ЦІНА І ПОРЯДОК ОПЛАТИ

7.1. Ціна кожного окремого Товару визначається Продавцем і вказується на сайті Інтернет-магазину. Ціна Замовлення визначається шляхом додавання вартості всіх включених в Замовлення Товарів та послуг (за наявності умови, передбаченої п.5.4.1 Договору). Кінцева ціна замовлення вказується на сайті Інтернет-магазину при оформленні Замовлення в момент його розміщення та підлягає сплаті Покупцем.

7.2. Під замовленням Товару розуміється формування Замовлення і/або його оплата готівкою або безготівковими способом, в залежності від того, що настане раніше, за умови Акцепту даного Договору.

7.3. Покупець здійснює оплату Товару на підставі оформленого Замовлення. Покупець самостійно вибирає один з таких способів оплати:

– готівковий розрахунок;

– безготівковий розрахунок.

7.4. Оплата товару готівковим способом здійснюється:

7.4.1. У роздрібному магазині за вказаною Продавцем адресою в момент здійснення Замовлення або в момент передачі Товару.

7.4.2 Шляхом передачі грошових коштів кур’єру Продавця або платіжному агенту Продавця.

7.5. Оплата товару безготівковим способом здійснюється:

7.5.1. Шляхом перерахування безготівкових грошових коштів на розрахунковий рахунок Продавця (за умови зазначення номера Замовлення);

7.5.2. Шляхом використання кредитних продуктів, передбачених Додатком 1 до даного Договору та з додержанням п.5.4.1 останнього.

7.6. При частковій оплаті Товару Товар вважається сплаченим з дня внесення всієї суми грошових коштів в оплату за весь придбаний Товар.

7.7. Оплата Товарів/Послуг здійснюється в національній валюті України.

7.8. До моменту зарахування коштів Покупця на розрахунковий рахунок Продавця Товар не резервується. Продавець не може гарантувати доступність Товару Продавця в кількості, зазначеній в момент оформлення Замовлення, в результаті чого можуть збільшитися строки обробки Замовлення. У разі необхідності здійснення повернення коштів Продавцем Покупцеві для здійснення повернення коштів Покупець зобов’язаний повідомити Продавцю реквізити банківського рахунку, на який Продавець зобов’язаний перерахувати грошові кошти.

8. ПОРЯДОК ДОСТАВКИ ТОВАРУ

8.1. Доставка і повернення Замовлення виконується за рахунок Продавця за умови повної оплати Покупцем Товару.

За умови оформлення накладеного платежу через Нову пошту та оплати Продавцю авансу у розмірі 1000 (однієї тисячі) гривень 00 копійок від вартості Товару, доставка проводиться за рахунок Покупця при отриманні.

8.2. Продавець не несе відповідальності за термін доставки замовлення, тому що вони залежать від дій третіх осіб (перевізників).

8.3. При отриманні товару Покупець повинен перевірити його цілісність та комплектність шляхом огляду упаковки. У випадку виявлення недоліків/пошкоджень, нестачі – зафіксувати їх в акті, який разом із покупцем повинна підписати особа, що безпосередньо здійснює доставку. Виявлені недоліки повинні бути зафіксовані засобами фото- або відео зйомки. Протягом 1 (одного) дня з моменту отримання Товару, Покупець зобов’язаний повідомити менеджера (представника Продавця, відповідального за оформлення замовлення на Товар) про виявлені недоліки (пошкодження/неповну комплектацію) та погодити умови заміни Товару. У разі недотримання обов’язкових вимог вказаної процедури вважається, що Товар прийнятий Покупцем у належному стані та заміні не підлягає.

9. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН ДОГОВОРУ

9.1. Продавець зобов’язаний:

9.1.1. виконувати умови даного Договору;

9.1.2. виконувати Замовлення Покупця в разі прийняття останнього, за наявності відповідного Товару та погодження оплати від Покупця в порядку, визначеному даним Договором;

9.1.3. передати Покупцю Товар згідно з Замовленням, за умови виконання Покупцем умов даного Договору;

9.1.4. перевірити якісні та кількісні характеристики Товару під час його пакування.

9.2. Продавець має право:

9.2.1. вимагати від Покупця виконання умов даного Договору;

9.2.2. в односторонньому порядку припинити надання послуг за цим Договором (згідно з п.5.4.1) у разі порушення Покупцем умов даного Договору;

9.2.3. відмовити Покупцю в підтвердженні та/або виконанні замовлення в разі виявлення в ньому технічної помилки, пов’язаної з роботою програмного забезпечення на стороні Продавця, або наявності впливу сторонніх сервісів, що в тому числі, але не виключно, стали наслідком неправомірних дій з боку третіх осіб.

9.3. До оформлення Замовлення Покупець зобов’язаний:

9.3.1. ознайомитись з інформацією про Товар, розміщеною на Сайті;

9.3.2. ознайомитись з умовами даного Договору та прийняти останні або відмовитись від оформлення Замовлення у випадку їх неприйняття;

9.4. Після оформлення Замовлення Покупець зобов’язаний:

9.4.1. оплатити вартість Товару та додаткових послуг (за наявності) у порядку та строки, визначені у Замовленні;

9.4.2. прийняти обраний в Замовленні Товар;

9.4.3. при отриманні Товару перевірити його комплексність шляхом огляду вмісту упаковки. У випадку виявлення нестачі Товару або його пошкоджень – зафіксувати їх у порядку, передбаченому п.8.3 даного Договору;

9.4.4. після оплати Замовлення забороняється змінювати останнє.

9.5. Покупець має право:

9.5.1. оформити замовлення в Інтернет-магазині;

9.5.2. вимагати від Продавця виконання умов даного Договору.

10. ГАРАНТІЇ ЯКОСТІ ТОВАРУ

10.1. Продавець несе відповідальність за недоліки Товару, виявлені протягом гарантійних строків.

10.2. Гарантійні строки на Товари визначаються Продавцем (виробником) і обчислюються з моменту передачі Товару Покупця, якщо інший порядок обчислення гарантійних строків не встановлено Продавцем (виробником).

10.3. Гарантійним обслуговуванням є безкоштовне усунення недоліків Товару, що виникли з вини виробника, за умови дотримання правил зберігання, транспортування та експлуатації, що встановлюються виробником.

10.4. Для підтвердження права на гарантійний ремонт і обслуговування придбаного Товару Покупець зобов’язаний пред’явити гарантійний талон. Без пред’явлення заповненого талона претензії не приймаються.

10.5. Безкоштовний гарантійний ремонт здійснюється тільки в тому випадку, якщо Товар буде визнано несправним через заводський дефект, і тільки протягом терміну, зазначеного в гарантійному талоні.

10.6. Гарантійні зобов’язання анулюються в наступних випадках:

– пошкоджено будь-які захисні знаки фірми – виробника;

– серійні номери на виробах або їх маркування не відповідають відомостям, зазначеним в гарантійному талоні;

– виріб піддавався ремонту не уповноваженими особами з порушенням вимог виробника і норм техніки безпеки;

– дефекти викликані змінами внаслідок застосування товару з метою, що не відповідає встановленій сфері застосування даного Товару, зазначеної в інструкції;

– товар пошкоджено або останній вийшов із ладу у зв’язку з порушенням правил і умов установки, підключення, адаптації під технічні умови Покупця, експлуатації, зберігання і транспортування;

– товар пошкоджено внаслідок природних стихій, пожеж, повеней, землетрусів, побутових чинників та інших ситуацій, що не залежать від Продавця;

– товар має виражені механічні або електричні пошкодження;

– виникло пошкодження, викликане потраплянням всередину виробу сторонніх предметів, речовин, рідин, комах або тварин;

– дефекти викликані використанням витратних матеріалів, які не відповідають вимогам експлуатації;

– виникли пошкодження, викликані використанням нестандартних запчастин, недотриманням термінів технічного і профілактичного обслуговування.

11. ТЕРМІН ДІЇ ДОГОВОРУ

11.1. Даний договір набирає чинності з дня оформлення замовлення в інтернет-магазині «https://ifranko.ua/» і діє до виконання всіх умов Договору.

12. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ДОГОВОРУ

12.1. Продавець не несе відповідальності за:

  • вибір Товару, здійснений Покупцем, а виключно гарантує відповідність замовлених позицій;
  • змінений виробником зовнішній вигляд Товару;
  • за незначну невідповідність кольорової гами Товару, що може відрізнятися від оригіналу виключно внаслідок різної колірної передачі моніторів персональних комп’ютерів чи інших пристроїв різних моделей;
  • за зміст і правдивість інформації, що надається Покупцем при оформленні Замовлення;
  • за затримки та перебої в наданні Послуг обробки замовлення і доставки товару, які виникли з Покупця чи третіх осіб;
  • за протиправні незаконні дії, здійснені Покупцем за допомогою даного доступу до мережі Інтернет;
  • за передачу Покупцем своїх мережевих ідентифікаторів – IP, MAC-адреси, логіну та паролю третім особам.

12.2. У разі настання обставин непереборної сили, сторони звільняються від виконання умов даного Договору. Під обставинами непереборної сили для цілей даного Договору розуміються події, що мають надзвичайний, непередбачуваний характер, які виключають або об’єктивно перешкоджають виконанню Договору, настання яких Сторони не могли передбачити і уникнути.

12.3. Сторони вирішують будь-які спори шляхом переговорів. У разі неможливості вирішення спору вищезазначеним способом, Сторони мають право звернутись до суду.

13. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ І ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ

13.1. При оформленні Замовлення на Сайті Користувач надає наступну інформацію: ПІБ, номер телефону, адресу електронної пошти.

13.2. Надаючи свої персональні дані Продавцю, Відвідувач Сайту/Користувач/Покупець погоджується на їх обробку Продавцем, в тому числі і з метою просування Продавцем товарів і послуг, а також передачу персональних даних третім особам, залученим Покупцем для виконання зобов’язань перед Відвідувачем Сайту/Користувачем/Покупцем у межах Публічної оферти.

13.3. Продавець використовує персональні дані Користувача/Покупця:

  • для виконання своїх зобов’язань перед Користувачем/Покупцем;
  • для оцінки та аналізу роботи Сайту;
  • для визначення переможця в акціях, що проводяться Продавцем.

13.3.1. Продавець має право відправляти інформаційні, в тому числі рекламні повідомлення, на електронну пошту і мобільний телефон Користувача/Покупця. Користувач/Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови. Сервісні повідомлення, що інформують Користувача/Покупця про замовлення і етапи його обробки, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Користувачем/Покупцем.

13.4. Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем/Покупцем на Сайті в загальнодоступній формі.

14. ДОДАТКОВІ УМОВИ

14.1. Інтернет-магазин і надані сервіси можуть бути тимчасово, частково або повністю недоступні внаслідок проведення профілактичних або інших робіт, або з будь-яких інших причин технічного характеру. Технічна служба Продавця має право періодично проводити необхідні профілактичні або інші роботи з/без попереднього повідомлення Покупців.

14.2. До відносин між Користувачем/Покупцем і Продавцем застосовуються положення чинного законодавства України.

14.3. Продавець вважається таким, що виконав свій обов’язок за даним Договором, а Покупець набуває право власності на Товар з моменту фактичного вручення Товару.

14.4. Визнання судом недійсності будь-якого положення даного Договору не тягне за собою недійсність інших положень.

РЕКВІЗИТИ ПРОДАВЦЯ:

Фізична особа-підприємець Андрусяк Ростислав Володимирович

Місцезнаходження: 78405, Івано-Франківська обл., Надвірнянський р-н, місто Надвірна, вулиця Грушевського, будинок 11, квартира 24

РНОКПП 3526006633

Р/р UA793366770000026002052559984 в Івано-Франківської філії АТ КБ “ПРИВАТБАНК”

Тел. +38(63) 933-11-76

Фізична особа-підприємець    ЕЦП  Р.В. Андрусяк

Схожі статті

Iншi новини

Ми в соцмережах

Visa Mastercard
Список очікування Ми повідомимо Вас, коли товар прибуде на склад. Просто вкажіть нижче свою дійсну електронну адресу.
Email We won't share your address with anybody else.
×

Введіть Ваш номер телефону, і ми Вам передзвонимо для оформлення замовлення.